Nyárs, ahogy a mi családunk csinálja
Én személy szerint azért szeretem ezt elkészíteni, mert a nyársra bármit tehetünk, nincsenek szabályok! :) Ez tehát amit látni fogtok, csak egy irány, hogy hogy is lehet ezt csinálni.
Hozzávalók:
- hurkapálcika
- csirkemell
- lila- és vöröshagyma
- krumpli
- kolbász
- répa
- szalonna
Elkészítés:
- A hagymát, répát és a kolbászt karikákra, a szalonnát csíkokra, a többi finomságot pedig kockákra vágjuk.
- Minden hozzávalót átsózunk ízlés szerint.
- A csirke husit befűszerezzük.
- Végső lépésként tetszés szerinti sorrendben felszúrkáljuk őket a pálcikákra és betesszük a sütőbe.
sütési hőfok: 180°C
Addig sütjük, míg a hús aranybarna nem lesz, és tálaljuk.